+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Na Jižní Přerov Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

by 36 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    94%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    87%
  • Preis-leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Michal Mackulín

Älteres Paar, 24.8.2017

Slovensko

  • Gesamtbewertung
96 %
  • S ubytovaním sme boli spokojní a hlavne to, že sa v reštaurácii konečne NEFAJČÍ.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 13.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 2.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Monika Jirásková

Einzelreisende, 29.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Junges Paar, 21.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 14.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Miroslava Jurečková

Einzelreisende, 25.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
50 %
  • Obsluha restaurace byla nepříjemná. Snídaně neodpovídala ceně ani standardu. Hotel bych nikomu nedoporučila.

Personál
4
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
2
Hotel Na Jižní Přerov replied to this review.
Dobrý den paní Jurečková,

je nám velmi líto, že jste s námi nebyla spokojená.
Přesto oceňujeme, že jste si našla čas na ohodnocení a komentář - pomůžete nám tak zlepšit naše služby.
Je samozřejmě špatně, pokud obsluha v restauraci nebyla příjemná, a případně Vám tak pokazila zážitek z celého pobytu. Určitě to budeme řešit.
I na snídaních už pracujeme, a mohu Vám slíbit, že pokud by se někdy stalo, a zavítala byste k nám znovu, určitě se vynasnažíme udělat vše proto, abychom Vám nepříjemný zážitek kompenzovali.


Přeji Vám krásný zbytek dne a do budoucna na cestách jen samé dobré zážitky.
S pozdravem

Michala Ondrušková
Vedoucí recepce

Roman Kratochvíl

Gruppe von Freunden, 11.12.2016

Nový Jičín Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Dá se říci, že vše splnilo svůj účel - jednodenní ubytování - přespání....

  • Rezervace byla na 1 čtyřmístní pokoj a obdrželi jsme při vstupu pouze nabídku 2 pokojů po 2 osoby. Nechtěli jsme něco zbytečně komentovat, takže jsme souhlasili. Mělo to vliv na výši platby.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 17.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslava

Gruppe von Freunden, 27.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Kompletní služby v jedné budově!

  • V zásadě nevím o ničem

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 30.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 26.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jaroslav

Älteres Paar, 23.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Martin Ondruš

Einzelreisende, 24.11.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • perfektní čistota, útulno, silná WI-FI, výborná restaurace, obsluha a velice bohatá a chutná snídaně

  • mohla by být větší TV, ale to není důležité, nic jiného mě nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

ČEZ distribuční služby, Antonín Jungwirth

Gruppe von Freunden, 23.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 25.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
50 %
  • Ocenuji cistotu. Luzkoviny byly prijemne. Topeni v koupelne plne funkcni.

  • Vybaveni pokoje bylo zastarale... at se to tyka postele nebo stolku. Vadilo mi, ze sprcha nesla sundat...

Personál
5
Služby
5
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Martina

Älteres Paar, 22.12.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Super

  • Nemám komentár co by se mi nelíbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

SYSTHERM s.r.o. Kubiš Roman

Einzelreisende, 10.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Za cenu 1152Kč/noc bych očekával třeba sprcháč v koupěně.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
4
Hotel Na Jižní Přerov replied to this review.
Sprchový gel je na každém pokoji, v dávkovači na mýdlo, který je umístěn přímo ve sprchovacím koutě.

LAIZE Martine

Älteres Paar, 8.9.2014

English

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Only one night, but it was a wonderful stay. Everybody very kind and helpful, good restaurant. We had a place to store our bicycles.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 25.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Příjemné a ochotné dámy na recepci Možnost návštěvy sport baru v pozdějších nočních hodinách. Příjemné posezení na venkovní odhlučněné zahrádce

  • Lepší je sprcha s hadicí, ale to asi nezměníte :-) Osušky by mohly být větší a méně seprané :-( Ne zcela se dovírala dvířka od chladničky. Již na pokoji by mohly být 2 skleničky na víno. Nebyl zcela funkční ovladač na televizi (nešly přepínat tlevizní kanály "listováním")

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.